Beef Chili Con Carne oleh dahmakan

Beef Chili Con Carne ini ialah salah satu daripada menu daging yang terdapat di dahmakan. dahmakan ialah sebuah perkhidmatan penghantaran makanan yang disediakan di kawasan Kuala Lumpur dan bandar-bandar sekitarnya seperti Shah Alam dan Putrajaya.

Jika anda membeli pada harga biasa, menu ini dijual dengan harga RM 24.90 di platform dahmakan. Menu ini diilhamkan oleh Chef Kamal yang pernah menjadi chef de partie untuk Delicious Restaurant Group dan Hotel Concorde Shah Alam.

Sesetengah menu lain seperti Salted Egg Buttered Chicken tidak menyediakan penutup bagi lauk, menyebabkan sebahagian kuah terus tumpah di nasi.

Jika nak dibandingkan harga dengan penyedia lain, ternyata menu ini lebih mahal.

Jika anda ingin melihat reviu pengguna lain untuk produk ini, anda boleh rujuk laman menu ini di laman web dahmakan.

Namun begitu, dahmakan ada menyediakan diskaun sehingga RM 40.00 sekiranya anda ingin mencuba makanannya dan mahu sedikit penjimatan.

Dahmakan ialah penyedia perkhidmatan penghantaran makanan yang meliputi beberapa bandar terpilih di Malaysia. Makanan dan minuman yang disediakan didatangkan terus dari dapur mereka sendiri, kecuali beberapa menu berjenama seperti Famous Amos, Starbucks dan Tealive. Dahmakan diasaskan oleh Jonathan Weins (CEO), Jessica Li (COO) dan Christian Edelmann (CTO).

You may also like...

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.