Microsoft AutoUpdate for Mac Versi 3.18.0 Sedia Dimuat Turun

Pada 11 April 2018, Microsoft telah melancarkan Microsoft AutoUpdate versi 3.18.0 (18041000) untuk para penggpara pengguna Microsoft Office 365 MacOS.

Sekiranya anda ingin mengemas kini perisian Microsoft Office 365 MacOS anda, anda perlu mengemaskini perisian ini dahulu.

Para pengguna Office 365 boleh memuat turun kemas kini (update) ini secara percuma melalui menu Help -> Check for Updates di mana-mana perisian Microsoft Office for Mac (Word, Excel, Powerpoint dan Outlook). Tool ini didatangkan bersama-sama Microsoft Office 365 MacOS dalam komputer anda. Dengan tool ini, proses mengemas kini installation Microsoft Office anda menjadi lebih mudah. Tool ini akan menyemak versi baru di server Microsoft secara berkala.

Untuk maklumat lanjut berkenaan kemas kini ini, sila ke pautan Microsoft di sini: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=831049

Apa itu Microsoft AutoUpdate?

Microsoft AutoUpdate ialah perisian kecil dari Microsoft yang berfungsi untuk mendapatkan kemas kini (update) yang terbaru bagi produk Microsoft Office for Mac secara automatik. Dengan menggunakan Microsoft AutoUpdate, anda boleh memuat turun kemas kini dengan mudah dan selamat dari sumber Microsoft yang asli (genuine).

Maklumat lanjut: Artikel di laman web Microsoft

You may also like...

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.