Trending Sekarang – Hotlink

4 Jun 2020 – Ramai komuniti pengguna talian telefon mudah alih di Malaysia membuat carian “hotlink” di enjin carian popular, Google. Ikuti artikel ini untuk mengetahui sebab-sebab kenapa istilah Hotlink ini menjadi salah satu kata kunci sohor kini pada 4 Jun 2020. Trending Sekarang – Hotlink.

Trending Sekarang – Hotlink – Kenapa?

Hotlink ialah pakej talian telefon prabayar (prepaid) yang ditawarkan oleh syarikat telekomunikasi terkemuka di Malaysia, Maxis.

Penawaran produk prepaid dan postpaid di Malaysia sentiasa memerlukan nafas baru setiap beberapa bulan. Saingan yang sengit antara pelbagai syarikat telekomunikasi di Malaysia menyebabkan hal ini berlaku.

Hari ini, Hotlink memperkenalkan pelan prabayar terbaru mereka, Hotlink Unlimited. Dengan bayaran serendah RM 35 sebulan, pelanggan dapat menikmati internet tanpa had pada kelajuan 3 Mbps. Selain daripada itu, jika anda membeli pas internet pada harga RM 45 sebulan, anda dapat menikmati 2 kali ganda kelajuan internet (6 Mbps).

Seperti yang dijangka, internet tanpa had ini hanya untuk kegunaan telefon pintar itu sendiri. Internet ini tidak dapat dikongsi dengan peranti lain melalui personal hotspot.

Jika anda ingin menggunakan personal hotspot, anda boleh melanggan pas internet mengikut jam, hari atau minggu.

Video Promosi Pelan Hotlink Unlimited

Pek permulaan Hotlink Unlimited ini boleh didapati di mana-mana kedai Maxis, wakil pengedar sah, kedai serbaneka atau pasar raya terkemuka.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web rasmi Hotlink.

You may also like...

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.